Skip to content

site-zone.org
  • Diegavil.com
  • Kiloghrami.com
  • Mops.bg
  • RecitalSPA.com
  • Drenkovata-kushta.com
  • ItalAuto-bg.net
  • LaptopiBG.net

Кои сме ние ?

Кои сме ние и какво предлагаме?

От 2004 година се занимаваме с уеб дизайн и помагаме на вашият бизнес да се разшири. Вече можем да ви предложим освен статични сайтове, с които можете да представите бизнеса си на бъдещите и настоящи клиенти, и букет от функционалност, от която можете да се възползвате. Имаме достатъчно професионален опит с динамичните сайтове, форуми, блогове и други интернет сегменти. Можете да се доверите на нас за изработване на цялостен бизнес имидж. Подарете на бизнеса си цяла стилна линия – уеб сайт, блог, визитки, формуляри, оферти, протоколи, гаранционни карти и други представителни документи.

Дизайнът на документи все още е рядко срещан у нас, но прави огромно впечатление на клиентите и партньорите на вашия бизнес. Доверете ни се за изработката на уникален дизайн точно за вашият бизнес, освен на уеб сайта ви, но и на бизнес документите, както и рекламните материали. Ние ще изградим вашият онлайн, бизнес и рекламен стил. Ще се погрижим да задържим линията на вашият дизайн и ще направим стила и логото ви лесно разпознаваемо от всеки клиент.

Ние предлагаме и поддръжката за вашият сайт. Той винаги ще е с актуална информация, а нужните корекции ще бъдат отразявани своевременно. Предоставяме и възможността вие или вашите администратори да поддържате самостоятелно сайта си. Ние ще ви осигурим нужната информация и помощ, за да се чувствате комфортно в сайта си, както и да можете умело да боравите с него.

Прочетете още за видовете уеб сайтове и изберете най-подходящия за вашият бизнес.
Свържете се с нас за помощ, съвет или въпрос.

 

Разширете териториите си. Елате в Интернет !
ТАКА ВСЕКИ ЩЕ ЗНАЕ КОЙ СТЕ !